A la fresca
A l'estiu obrim Coll de Nulles A la fresca, la terrassa del Coll de Nulles
Descobreix més...
Els caves
Disposem del nostre propi celler des d'on elaborem el cava Magrinyà Calaf
Descobreix més...
Obrim els migdies de dijous, divendres, dissabte i diumenge a partir de les 13:00. Descobreix la nostra carta:
Carta #CollDeDiaObrim les nits de divendres a dissabte a partir de les 20:30. Descobreix la nostra carta:
Carta #CollDeNitEl Coll de Nulles som un restaurant de família i tradició, de productes locals i de qualitat, especialitzats en calçotades i cuina catalana. El celler familiar, on elaborem els nostres propis caves, i la ubicació rural 100% vinícola ens permeten oferir des de fa 25 anys una experiència gastronòmica gairebé única a tot Catalunya.
Ubicats al municipi de Nulles, zona meridional de l’Alt Camp, el Restaurant Coll de Nulles gaudeix d’un paisatge rural vestit pel llegat de la natura que, escapant del desordre habitual de les zones més industrials, ha sabut envellir amb elegància i seny. El visitant comprovarà amb gran satisfacció com les parades de macabeu, chardonnay o merlot, entre d’altres varietals, s’entrellacen per cosir aquest amalgama infinit de tonalitats verdoses, una escala cromàtica només alterada per la pròpia evolució de l’any. Amb un 80% del territori destinat a la producció vinícola, el cultiu de l’avellana, l’ametlla i l’oliva complementen i conformen aquest paisatge natural i agrícola.
Oferim una cuina essencialment catalana i tradicional, amb productes de la terra, 100% naturals, de proximitat i d'alta qualitat: cargols a la llauna, coca de vidre amb escalivada autèntica, feta amb flama de redoltes, carns a la llosa, all i oli natural,... i més, molt més, vine a descobrir-ho!!!
La carta, d'elaboració pròpia, neix com a resposta a la voluntat d'oferir productes de gran qualitat mantenint les seves essències més bàsiques i característiques, servits i presentats mitjançant l'evolució natural de plats clàssics catalans. En la carta hi predominen els productes de l'Alt Camp i es complementa, setmanalment, en funció dels de temporada.
A banda de la carta, disposem els divendres al migdia del menú d'entre setmana.
Consulta amb el restaurant la disponibilitat del menú en dies assenyalats (Dia de Reis, Sant Esteve, ...) o durant l'època de les calçotades.
Vine i gaudeix amb nosaltres de la calçotada autèntica i tradicional, original de Valls, que ja fa 25 anys que oferim als nostres clients. Presentem una calçotada tranquil·la, sense torns, sense presses, per poder-la disfrutar!!
Aprofitant les redoltes de les pròpies vinyes, coem els calçots amb foc i els acompanyen amb la nostra salsa tradicional totalment artesanal, els nostres vins i els nostres caves. Ho complementem amb tots els productes típics, de comerç local i d'alta qualitat.
Aquest any calçotades a domicili o per a recollir al restaurant! Truca'ns per obtenir tota la informació.
Calçots amb denominació d'origen, autèntic calçot de Valls (Calçots IGP de Valls). Els collim la mateixa setmana i els cuinem al moment, amb foc, aprofitant les redoltes de la poda de les nostres vinyes. Fidels a la tradició, els servim sobre teules, igual que abans.
Per emportar a casa...Elaborem la salsa de manera 100% artesanal i natural. La recepta d'origen familiar l'hem millorada al llarg de tots aquests anys fins obtenir el producte actual. Segons els nostres clients, un dels nostres grans èxits.
Per emportar a casa...Vestim la calçotada amb tota la resta de productes típics, tal com marca la tradició de la zona: escarola de l'hort, llonganissa a la brasa, fesols, carxofes, carn de xai, all i oli, la crema catalana i la taronja i pa del forn artesà de Nulles.
Per emportar a casa...Reguem la calçotada amb el nostre cava Magrinyà Calaf, elaborat al celler que tenim en el mateix restaurant. Pregunta'ns i visita'l després de dinar!!
Més informació sobre el celler...
Trucans i encarregans els calçots i la salsa. Tho preparem tot i et conservem els calçots calents perquè puguis celebrar la calçotada a casa teva.
Telèfon de contacte: 977 60 35 96 | 977 60 32 05
Disposem del nostre propi celler des d'on elaborem el nostre cava Magrinyà Calaf. Consulta la nostra història, mètodes d'elaboració i molt més des de la web del cava, continuar llegint...
Concerta'ns una visita guiada per parelles o grups. T'ensenyarem les vinyes, el celler, com fem el cava, t'explicarem el mètode d'elaboració tradicional i podràs provar tots els nostres productes. Si hi estàs interessat, posa't en contacte amb nosaltres per obtenir tota la informació.
Color groc palla amb reflexos verdosos, amb una fina bombolla que forma una corona persistent. Les aromes varietals de poma es complementen amb notes làctiques. En boca és sec i d'acidesa mitjana, amb un equilibri excel·lent entre tots els seus components.
Color groc pàl·lid brillant amb reflexos daurats. Molt fi al paladar amb delicats aromes varietals que s´entrellacen amb el buquet de criança, el qual li aporta una notada personalitat. Bombolla fina, abundant i persistent. Molt ben estructurat en boca, fresc, amable i net.
Cava de color rosa viu i brillant, d'intensitat mitjana i suggerents bombolles fines i persistents. Fi en boca, on s'insinua el gust a fruites vermelles, essent la maduixa la que més en destaca.
Color groc pàl·lid, net i brillant, amb una bombolla fina i persistent. Abundant aroma de fruites blanques. En boca és suau, fresc i afruitat, molt ben estructurat i bona persistència.
Color groc intens de bombolla fina i abundant que forma una corona persistent. De paladar dolç, fresc i afruitat.
Disposem d’un menjador amb capacitat de fins a 90 persones i una terrassa exterior ideal per aperitius i banquets exteriors. Celebrem i organitzem àpats d’empresa, comunions, batejos, convencions o aniversaris. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i expliqueu-nos com us agradaria celebrar-ho. Nosaltres us ajudarem i us donarem la millor solució en quan a menú, aperitiu, degustació, decoració, activitats per nens, visites al celler familiar, …
Disposem també d’un servei de càtering per poder oferir-vos el millor de la nostra cuina a qualsevol lloc. Demana’ns tota la informació que necessitis.
El restaurant està obert dijous (dinars), divendres (dinars i sopars), dissabte (emorzars, dinars i sopars), diumenge (emorzars i dinars).
Les nits d'estiu obrim també dijous (sopars).
Truca'ns per reserves fora d'aquest horari. Com arribar: